Euro

Acest tip de lucru este caracterizat de o complexitate ridicată pentru a obține un rezultat original și cel mai eficient. Ca urmare, clientul primește un apartament, a cărui fotografie poate decora orice revistă lucioasă. Principalele criterii pentru un astfel de finisaj sunt un aspect nestandard al camerei, tavanele pe mai multe niveluri și o aranjare neobișnuită a pereților despărțitori.

Pentru a face o renovare a apartamentelor de elită la Moscova, trebuie să utilizați materiale de înaltă calitate. Pentru a obține un rezultat de durată, este necesar să apelați la ajutorul profesionist al maeștrilor, a căror experiență practică va ajuta la crearea celui mai ideal interior care să răspundă tuturor cerințelor dumneavoastră.

Ce lucrări includ renovarea

Orice renovare într-un apartament nou include următoarele lucrări de complexitate diferită:

  • Înlocuirea tuturor comunicațiilor;
  • Alinierea planurilor pereților, podelei și tavanului;
  • Suprafete de chit si amorsare;
  • Instalarea unui tavan cu mai multe niveluri și a pereților interioare;
  • Pozarea de pardoseli;
  • Tapetare sau vopsire;
  • Decorarea peretelui cu tencuiala venetiana;
  • Înlocuirea ușilor și pervazurilor;
  • Curățarea resturilor de construcție după finalizarea reparației.
  • Prin definiție, astfel de reparații se disting prin utilizarea celor mai bune materiale de construcție și a celor mai noi tehnologii. În același timp, clientul poate ajusta lista lucrărilor pe care trebuie să le efectueze.

Renovare de înaltă calitate la un preț avantajos

Toți proprietarii de case își doresc ca totul să fie făcut eficient și la timp. Dacă aveți nevoie de o firmă care va realiza o renovare ieftină a unui apartament într-o clădire nouă, ar trebui să ne contactați. Oferim servicii pentru toate tipurile de lucrari de constructii, indiferent de complexitatea acestora si garantam rezultatul excelent al muncii mesterilor nostri. Realizarea de îmbunătățiri a locuinței îndeplinește toate regulile și standardele de calitate pentru acest tip de reparații. Puteți comanda orice opțiuni de care aveți nevoie din lista de lucrări propusă, iar noi vă vom îndeplini toate visele.

Suntem pregătiți să efectuăm următoare reparatie apartamentelor:

Reparatie apartamentelor in Moldova – Remontexpert.md

 


Vă interesează costul exact al reparațiilor?
Sunați măsuratorul nostru. Vom efectua măsurători, vom discuta cu dumneavoastră despre compoziția și descrierea lucrării, vom calcula costul și materialele acestora. Ca urmare, veți primi costul exact al reparațiilor și materialelor viitoare. Atenţie! Serviciul se plateste 400-500 lei.
Вызвать замерщика