Lucrări de vopsire

de la 200 lei/m2
 • Meșteri cu experiență
 • Echipament modern
 • Preturi accesibile
Вызвать специалиста
Представьтесь, мы вам перезвоним

  Lucrări de tencuiala

  Servicii de tencuiala in Moldova

  Echipa de construcții RemontExpert.md este un interpret experimentat in lucrari de tencuiala in Chisinau. Ne străduim pentru înaltă calitate și să ofere o garanție completă pentru toate servicii de pictor. În orice moment puteți comanda apelare la pictor de la noi și puteți specifica preturi la lucrari de pictura. Raportăm săptămânal clientului cu privire la lucrările efectuate și materialele achiziționate pentru a asigura transparența și încrederea.

  Ce este inclus în servicii de pictor in Moldova si tipuri de proceduri:

  1. Lucrări pregătitoare: Pregătirea suprafeței înainte de lucrările de vopsire – umplere, șlefuire, curățare de vopseaua veche și alte deteriorări.
  2. Finisaj decorativ: Crearea de designuri originale și creative, utilizarea tehnicilor de pictură decorativă și a altor elemente pentru a da unicitate interioarelor.
  3. Lipirea tapetului: Lipirea de tapeturi in Chisinau de diferite tipuri și texturi, inclusiv tapet de hârtie, vinil, textile și alte tipuri de tapet.
  4. Vopsirea parapetelor, tăblăriilor și bordurilor: Vopsirea atentă a tuturor elementelor ferestrelor și ușilor, a șipcilor, a plintelor, a tăblăriilor și a altor elemente decorative.
  5. Vopsirea pereților și tavanului: Vopsire uniformă și precisă a pereților și tavanului în culorile și nuanțele alese.
  6. Aplicarea de lac și strat protector: Aplicarea de lac de protecție pe suprafețele vopsite pentru durabilitate și rezistență la deteriorare.
  7. Utilizarea materialelor moderne: Lucrăm cu vopsele și materiale de calitate pentru a asigura un grad ridicat de realizare a lucrărilor.
  8. Tehnici și metode de vopsire: Utilizarea tehnologiilor și instrumentelor moderne pentru a realiza lucrările cu precizie și rapiditate.
  9. Lucrări finale de vopsire: Finalizarea lucrărilor de vopsire cu o finisare precisă, asigurând un aspect atrăgător și o combinație armonioasă de culori și nuanțe.
  10. Curățarea și îngrijirea: După finalizarea lucrărilor, echipa noastră efectuează curățarea și îngrijirea locurilor de muncă, pentru ca clientul să poată bucura imediat de frumusețea noului său interior.

  Meșterii noștri sunt profesioniști în domeniul lor și au calificări certificate, ceea ce garantează un nivel ridicat de calificare, fiabilitatea muncii efectuate, preturi favorabile la servicii de pictor sau tencuitor in Moldova. Apreciem încrederea clienților noștri și ne străduim întotdeauna să oferim cele mai bune servicii și calitate in lucrari de pictura. Elaborarea unei estimări detaliate permite clienților să fie conștienți de costul lucrărilor și al materialelor, ceea ce contribuie la transparența și înțelegerea tuturor etapelor procesului de reparație.

  De asemenea, executam urmatoarele lucrari:

  Reparatie apartamentelor in Moldova – Remontexpert.md


  Apelați la un estimator pentru o estimare de reparație

  Sunați un măsurator pentru a face măsurători și
  o estimare completă a costului reparației la cheie cu materialul.

  Вызвать специалиста

  Цены на наши услуги Все цены
  Proiect 100Euro/м2
  • - Alinierea pereților și tavanelor;
  • - Șapă de podea;
  • - Instalarea comunicațiilor inginerești: canalizare, alimentare cu apă, cablaje electrice, sisteme de încălzire și ventilație;
  • - Planificare și reamenajare de spații, construcție de compartimentări;
  Подробнее
  Confort de la 150 Euro/м2
  • - Alinierea pereților, podelei și tavanului;
  • - Lucrari electrice si sanitare;
  • - Montare usi si glafuri;
  • - Pozarea placilor laminate sau parchetului;
  • - Baie, toaletă și bucătărie;
  Подробнее
  Euro de la 180 Euro/м2
  • - Complex complet Capital Comfort;
  • - În plus, instalarea unui tavan cu mai multe niveluri din gips-carton;
  • - Instalarea diferitelor elemente decorative;
  • - Decorarea peretelui cu tencuieli decorative;
  • - Pune parchet bucata;
  Подробнее
  Procedura de operare
  02

  Măsurătorul nostru va vizita site-ul gratuit și va face o estimare detaliată

  03

  După semnarea contractului, achiziționăm materiale la preț de cost

  04

  Rămâne să așteptați finalizarea lucrărilor de finisare și să semnați actul de livrare a obiectului

  Vă interesează costul exact al reparațiilor?
  Sunați măsuratorul nostru. Vom efectua măsurători, vom discuta cu dumneavoastră despre compoziția și descrierea lucrării, vom calcula costul și materialele acestora. Ca urmare, veți primi costul exact al reparațiilor și materialelor viitoare. Atenţie! Serviciul se plateste 400-500 lei.
  Вызвать замерщика