Despre noi

Despre noi

De ce să ne alegeți? Brigada noastră de construcții RemontExpert.md funcționează cu succes de mai bine de 9 ani în Moldova și și-a câștigat reputația unui colectiv de încredere, experimentat și responsabil, oferind garanție de calitate și prețuri avantajoase pentru lucrările de renovare. Putem confirma măiestria și profesionalismul nostru prin sute de proiecte finalizate. Indiferent de complexitate, oferim executare calitativă a lucrărilor, acordând atenție chiar și celor mai mici detalii. Echipa noastră este alcătuită din specialiști bine calificați în domeniul finisărilor, faianțarilor, termoizolatorilor, zidari și maeștri în decorațiuni, precum și experți în instalații sanitare, electrice și ingineri cu diplomă în Chișinău. Preferăm să ne demonstrăm reputația prin fapte, nu prin vorbe. De la prima etapă a renovării, suntem pregătiți să vă oferim toate consultanțele necesare: alegerea celor mai optime materiale, descrierea etapelor și a procesului de renovare, transparența costurilor lucrărilor conform evaluării, precum și oferirea tuturor recomandărilor tehnice necesare. Apelați la noi și comandați serviciile de renovare pentru orice categorie și complexitate de lucrări.

Abordarea noastră de lucru:

  1. Respectăm precizia și coerența: Lucrăm întotdeauna cu precizie și coerență, respectând bugetul inițial. Aceasta garantează transparența și previzibilitatea procesului de renovare.
  2. Oferim raportări: Oferim întotdeauna clienților rapoarte etapizate despre lucrările executate și procesul de achiziționare a materialelor. Acest lucru asigură transparența și controlul asupra progresului lucrărilor.
  3. Lucrăm pe baza unui contract: Încheiem întotdeauna un contract cu clientul, care servește ca bază pentru efectuarea lucrărilor. Acest lucru asigură protecție juridică și acorduri clare între părți.
  4. Actul de predare-recepție a lucrărilor executate: La finalizarea proiectului, pregătim și semnăm Actul de predare-recepție a lucrărilor executate. Acest document confirmă finalizarea renovării și intrarea în vigoare a garanției pentru toate lucrările efectuate.
  5. Controlul bugetului: Înainte de finalizarea fiecărei etape a lucrărilor, pregătim o prezentare preliminară a procentelor din buget. Acest lucru oferă clientului posibilitatea de a se familiariza cu cheltuielile și de a controla bugetul proiectului.
  6. Respectarea termenelor: Ne respectăm întotdeauna termenele convenite în prealabil pentru executarea lucrărilor. Valorificăm timpul dumneavoastră și acordăm atenție respectării termenelor pentru a finaliza proiectul la timp.

Apelarea la specialistul nostru vă va ajuta:

  1. În evaluarea stării încăperilor și comunicațiilor:

Efectuăm o evaluare atentă a stării încăperilor, identificând posibile probleme și deficiențe care pot apărea în timpul renovării. De exemplu, acordăm atenție fisurilor și deteriorărilor peretilor pentru a preveni probleme suplimentare în viitor. De asemenea, diagnosticăm starea instalațiilor electrice, a ventilației și a instalațiilor sanitare pentru a ne asigura de funcționarea corectă a acestora.

  1. Întocmirea listei de materiale necesare:

Analizăm particularitățile încăperii dumneavoastră și ale obiectelor sale individuale, cum ar fi băile, bucătăriile sau camerele pentru copii, pentru a determina materialele necesare. De exemplu, dacă planificați să modernizați baia, vă vom propune materiale rezistente la umiditate și potrivite pentru utilizare în condiții de umiditate ridicată. De asemenea, luăm în considerare posibilitățile financiare pentru achiziționarea celor mai optime materiale la prețuri avantajoase în Moldova.

  1. Elaborarea unei estimări etapizate pentru lucrări:

Pregătim o estimare detaliată etapizată pentru executarea lucrărilor, luând în considerare toate cerințele normelor și regulamentelor de construcții. Echipa noastră de profesioniști știe cum să execute corect lucrările și să utilizeze tehnologii moderne, ceea ce garantează o calitate înaltă și o durabilitate a renovării. Ne străduim să asigurăm servicii de calitate și suntem pregătiți să abordăm orice proiect. Comandarea renovării la noi este foarte ușoară, pur și simplu adresați-vă specialistului nostru și obțineți toate consultările necesare.

Dacă aveți nevoie de o renovare profesională, cu prețuri flexibile, vă rugăm să apelați la RemontExpert.md. Noi garantăm calitatea serviciilor noastre și suntem pregătiți să ne apucăm de lucru pe proiectul dumneavoastră, fie că este în Chișinău sau oriunde în Moldova.

 


Apelați la un estimator pentru o estimare de reparație

Sunați un măsurator pentru a face măsurători și
o estimare completă a costului reparației la cheie cu materialul.

Вызвать специалиста

Полезная информация

Все статьи
13 iunie 2024
Remodelarea apartamentului cu cheie în Chișinău este o afacere pe care este mai bine să o încredințați profesioniștilor - meșterilor și constructorilor care își iubesc munca și cunosc în detaliu toate subtilitățile renovării capitale a locuințelor deja existente și renovarea noilor construcții.
13 iunie 2024
Reparația începe întotdeauna cu o planificare atentă a acțiunilor și aspectul final al apartamentului. În ultima sarcină, designerul va acționa ca asistent.
13 iunie 2024
Proprietarii de imobile din vechiul fond de locuințe vor trebui să îndeplinească simultan două sarcini voluminoase.
Vă interesează costul exact al reparațiilor?
Sunați măsuratorul nostru. Vom efectua măsurători, vom discuta cu dumneavoastră despre compoziția și descrierea lucrării, vom calcula costul și materialele acestora. Ca urmare, veți primi costul exact al reparațiilor și materialelor viitoare. Atenţie! Serviciul se plateste 400-500 lei.
Вызвать замерщика