Apelați la un estimator pentru o estimare de reparație

Sunați un măsurator pentru a face măsurători și
o estimare completă a costului reparației la cheie cu materialul.

Вызвать специалиста

Reparatie apartamentelor in Moldova

Bine ați venit la RemontExpert.md – partenerul dumneavoastră de încredere în lumea lucrarilor de renovare in Chisinau! Oferim o gamă completă de servicii echipei de renovare, întreținere și modernizare pentru diverse tipuri de spații. Echipa noastră de construcții este gata să accepte provocarea și să transforme în realitate cele mai îndrăznețe idei ale dumneavoastră, chiar dacă este renovare la cheie! Iată ce veți obține dacă decideți să comandați servicii de renovare de la noi:

 1. Renovare apartamentelor in Chisinau: Echipa noastră se specializează în renovarea apartamentelor. Oferim soluții complete, inclusiv finisaje interioare, instalații sanitare, instalații electrice, lucrări de gresie și faianță, pentru a crea o locuință confortabilă și stilată pentru dumneavoastră.
 2. Renovare caselor: Brigada noastră are experiență în lucrul cu diverse tipuri de case și vile. Ne preocupăm de fiecare detaliu pentru ca casa dumneavoastră să devină un loc în care să vă simțiți confortabil și liniștit.
 3. Renovare birourilor: Imaginați-vă biroul într-o nouă lumină! Suntem gata să transformăm spațiul de lucru, oferind un design stilat, funcțional și confortabil pentru dumneavoastră și angajații dumneavoastră.
 4. Renovare spatiilor individuale: Oferim servicii specializate de renovare baii, bucatariei, dormitorului si camerei copiilor. Echipa noastră va face fiecare spațiu unic și funcțional, reflectând stilul și preferințele dumneavoastră.

De ce aleg clienții RemontExpert.md:

 1. Calitate și transparență: Garantăm calitatea ridicată a tuturor lucrarilor de renovare in Moldova executate și oferim transparență în raportările către fiecare client.
 2. Meștri profesioniști: Specialiștii noștri sunt ingineri experimentați, calificați și diplomați. Ei dețin abilități unice și pasiune pentru ceea ce fac.
 3. Gamă largă de servicii: Oferim o gamă completă de servicii, inclusiv instalații sanitare, instalații electrice, lucrări de gresie și faianță, montaj de elemente suspendate și multe altele.
 4. Servicii de „Master la o ora„: Echipa noastră este pregătită să vă ajute cu lucrări mici de reparație, întreținere și renovare, atunci când vi se potrivește.
 5. Prețuri flexibile și avantajoase: Oferim preturi flexibile la servicii de renovare in Chisinau și abordare individuală pentru fiecare client, pentru a satisface nevoile și bugetul său.
 6. Lucrări de instalare electrica: Specialiștii noștri vor efectua montajul și întreținerea sistemelor electrice, asigurând siguranța și fiabilitatea acestora.
 7. Lucrări de faianță: Vom crea soluții frumoase și estetice pentru interiorul dumneavoastră, oferind montaj de gresie ceramică, mozaic și alte tipuri de lucrări de gresie și faianță.
 8. Estimări de cost precise: Realizăm estimări detaliate și precise pentru toate lucrările și materialele, astfel încât clienții noștri să aibă o idee clară asupra costurilor renovării. Aceasta evită cheltuielile neașteptate și asigură transparența aspectului financiar al proiectului.
 9. Control complet al procesului tehnic: Echipa noastră de construcții asigură controlul complet asupra fiecărui pas al lucrarilor de renovare in Moldova. Fiecare specialist monitorizează cu atenție executarea tuturor sarcinilor, pentru a asigura calitatea înaltă și finalizarea în timp util a proiectului.
 10. Achiziționarea și livrarea materialelor la prețuri reduse: Avem relații comerciale bune cu furnizorii și magazinele, ceea ce ne permite să achiziționăm materiale de construcție la prețuri reduse. Astfel, clienții noștri obțin materiale de calitate la condiții avantajoase, ceea ce face munca noastră și mai accesibilă și atractivă.

RemontExpert.md este pregătită să transforme visele dumneavoastră în realitate și să creeze spațiul care va reflecta individualitatea și unicitatea dumneavoastră. Contactați-ne și vom fi bucuroși să vă consultăm și să vă oferim servicii de renovare de înaltă calitate, care să corespundă așteptărilor și cerințelor dumneavoastră.

Полезная информация

Все статьи
13 iunie 2024
Remodelarea apartamentului cu cheie în Chișinău este o afacere pe care este mai bine să o încredințați profesioniștilor - meșterilor și constructorilor care își iubesc munca și cunosc în detaliu toate subtilitățile renovării capitale a locuințelor deja existente și renovarea noilor construcții.
13 iunie 2024
Reparația începe întotdeauna cu o planificare atentă a acțiunilor și aspectul final al apartamentului. În ultima sarcină, designerul va acționa ca asistent.
13 iunie 2024
Proprietarii de imobile din vechiul fond de locuințe vor trebui să îndeplinească simultan două sarcini voluminoase.
Vă interesează costul exact al reparațiilor?
Sunați măsuratorul nostru. Vom efectua măsurători, vom discuta cu dumneavoastră despre compoziția și descrierea lucrării, vom calcula costul și materialele acestora. Ca urmare, veți primi costul exact al reparațiilor și materialelor viitoare. Atenţie! Serviciul se plateste 400-500 lei.
Вызвать замерщика