Preturi

Preturi la renovare a apartamentelor, birourilor și caselor in Moldova

Oferim tarife actuale pentru lucrările complete de renovare a apartamentelor „la cheie” (prețul pe metru pătrat), precum și pentru renovarea spațiilor individuale, caselor și birourilor din Moldova. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont că fiecare apartament și obiect sunt unice, iar costul renovării va varia în fiecare caz specific. O estimare exactă poate fi realizată doar după inspecția obiectului și studierea atentă a particularităților acestuia. În special, proprietarii adesea nu pot determina singuri volumul necesar de lucrări și calcula corect cantitatea de materiale de construcție necesare. În astfel de cazuri, este mai bine să vă bazați pe profesioniști care vor efectua rapid și precis toate măsurătorile și calculele necesare.

Lista de prețuri pentru renovarea apartamentelor din Moldova și Chișinău – tarifele noastre pentru servicii:

RemontExpert.md oferă condiții avantajoase pentru renovarea apartamentelor și caselor. Efectuăm profesional o gamă largă de lucrări de construcție, renovare și finisaje, oferind prețuri adecvate.

Renovarea apartamentelor și a spațiilor individuale:

  1. Renovare cosmetică – de la 120 euro / mp
  2. Renovare de lux – de la 160 euro / mp
  3. Renovare capitală – de la 180 euro / mp

Renovarea caselor și a birourilor:

  1. Renovare cosmetică – de la 130 euro / mp
  2. Renovare de lux – de la 170 euro / mp
  3. Renovare capitală – de la 200 euro / mp

Factorii care influențează costul renovării complete a apartamentului, casei sau biroului:

1.Volumul și complexitatea lucrărilor:

Calculul costului renovării ține cont de volumul și complexitatea lucrărilor efectuate. De exemplu, renovarea unui apartament mare cu reconfigurări și instalarea de sisteme suplimentare poate necesita mai mult timp și resurse decât o renovare cosmetică minoră.

 2.Termenele de finalizare:

Termenele în care trebuie finalizată renovarea vor influența, de asemenea, costul. Termenele mai strânse pot necesita resurse suplimentare și o muncă mai intensă, ceea ce poate afecta prețul final.

3.Calitatea și cantitatea materialelor:

Alegerea materialelor pentru renovare are un impact semnificativ asupra costului. Utilizarea materialelor de calitate superioară și scumpe poate crește costul total al proiectului. De asemenea, cantitatea de materiale necesare pentru a acoperi suprafața sau a realiza lucrările va fi luată în considerare la calculul prețului.

4.Condițiile de lucru:

Condițiile existente la locul efectuării lucrărilor pot afecta costul. De exemplu, restricțiile de acces sau necesitatea unor măsuri suplimentare de siguranță pot necesita costuri suplimentare.

Reparatie apartamentelor in Moldova – Remontexpert.md


Apelați la un estimator pentru o estimare de reparație

Sunați un măsurator pentru a face măsurători și
o estimare completă a costului reparației la cheie cu materialul.

Вызвать специалиста

Полезная информация

Все статьи
13 iunie 2024
Remodelarea apartamentului cu cheie în Chișinău este o afacere pe care este mai bine să o încredințați profesioniștilor - meșterilor și constructorilor care își iubesc munca și cunosc în detaliu toate subtilitățile renovării capitale a locuințelor deja existente și renovarea noilor construcții.
13 iunie 2024
Reparația începe întotdeauna cu o planificare atentă a acțiunilor și aspectul final al apartamentului. În ultima sarcină, designerul va acționa ca asistent.
13 iunie 2024
Proprietarii de imobile din vechiul fond de locuințe vor trebui să îndeplinească simultan două sarcini voluminoase.
Vă interesează costul exact al reparațiilor?
Sunați măsuratorul nostru. Vom efectua măsurători, vom discuta cu dumneavoastră despre compoziția și descrierea lucrării, vom calcula costul și materialele acestora. Ca urmare, veți primi costul exact al reparațiilor și materialelor viitoare. Atenţie! Serviciul se plateste 400-500 lei.
Вызвать замерщика