Confort

De-a lungul timpului, oamenii vor să facă diverse modificări în casă legate de reamenajarea camerelor și înlocuirea tuturor comunicațiilor. Mai ales adesea, o revizie a unui apartament într-o clădire nouă este necesară pentru proprietarii care nu sunt mulțumiți de locația pereților despărțitori sau doresc să extindă spațiul prin conectarea camerei cu un balcon.

Este aproape imposibil să faci față tuturor tipurilor de muncă pe cont propriu, așa că trebuie să apelezi la specialiști. La urma urmei, principala diferență între un astfel de aranjament de locuințe este implicarea profesioniștilor cu diferite calificări în construcții. Oamenii care au fost revizuiți de muncitori cu o vastă experiență practică au primit ca urmare apartamentul visurilor lor.

Ce fel de lucrări include o revizie majoră?

Compania noastră oferă o revizie ieftină a unui apartament, care include următoarele tipuri de lucrări:

  • Alinierea suprafeței pereților și tavanelor;
  • Instalare cabluri electrice și instalații sanitare;
  • Pozarea de pardoseli;
  • Dispozitivul unui plafon de gips-carton cu un singur nivel;
  • Instalarea ușilor de balcon și a pervazurilor;
  • Tapet sau vopsire pe perete;
  • Curățarea deșeurilor de construcții după reparație.
  • La cererea clientului, se poate face reamenajare de locuințe cu demolarea pereților vechi și construirea de noi pereți despărțitori. Prețul serviciilor noastre depinde de suprafața sediului și de cantitatea tuturor materialelor utilizate.

Renovare ieftină de la compania noastră

Compania noastră oferă servicii de îmbunătățire a locuinței și oferă clienților săi o revizie majoră a apartamentelor din Moscova și regiunea Moscovei. Apelând la noi, veți pune la dispoziție meșteri experimentați care își cunosc în detaliu meseria. Costul final al lucrării va depinde de starea încăperii, de suprafața acesteia, precum și de materialele folosite. La rândul nostru, garantăm calitatea înaltă a rezultatului și respectarea termenilor reparației. Nu ar trebui să vă încredeți în apartamentul muncitorilor neverificați, contactați-ne și vă vom ajuta să creați căldură și confort în casa dumneavoastră.

Suntem pregătiți să efectuăm următoare reparatie apartamentelor:

 

Reparatie apartamentelor in Moldova – Remontexpert.md


Vă interesează costul exact al reparațiilor?
Sunați măsuratorul nostru. Vom efectua măsurători, vom discuta cu dumneavoastră despre compoziția și descrierea lucrării, vom calcula costul și materialele acestora. Ca urmare, veți primi costul exact al reparațiilor și materialelor viitoare. Atenţie! Serviciul se plateste 400-500 lei.
Вызвать замерщика