Hidroizolarea încăperilor umede

Hidroizolarea încăperilor umede

Etapa reparației brute, care nu trebuie uitată în niciun caz, este echipamentul pentru hidroizolarea zonelor umede. De ce este atât de important? Răspunsul este simplu: în caz de inundație, finisarea apartamentului vecinilor de dedesubt este mai probabil să rămână nevătămată, iar proprietarul va trebui să elimine consecințele necazului doar în propria locuință.

Există mai multe moduri de a proteja podeaua de umiditate:

Hidroizolarea cu o compoziție de ipsos, care se aplică pe podea în mai multe straturi;

Hidroizolarea cu materiale rulouri bituminoase, care, la încălzire, se lipesc de bază;

Hidroizolarea cu polimeri lichizi, pentru care va trebui să chemați maestrul;

Hidroizolatie autoadeziva, potrivita pentru auto-asamblare.

Dacă baza podelei are crăpături, așchii sau alte defecte, este necesar să folosiți oricare dintre metodele enumerate după nivelarea suprafeței. Pentru acest tip de muncă, este mai bine să apelați la un specialist. Podeaua trebuie acoperită cu materiale izolatoare în băi și în bucătărie.

Sapa de podea

Indiferent dacă începeți să reparați un apartament cu două camere într-o clădire nouă „fără finisare” sau dacă faceți ordine într-un fond de locuințe vechi, pregătirea competentă a podelei pentru așezarea materialelor decorative implică nivelarea bazei. Este mai bine să încredințați punerea în aplicare a șapei unui specialist – în acest fel veți obține cea mai uniformă acoperire, care va fi efectuată ținând cont de toate nuanțele tehnice.

Desigur, puteți încerca să turnați singur o șapă umedă, dar în acest caz rezultatul poate fi dezamăgitor. Dar este foarte posibil să faceți față singur cu finalizarea pregătirii suprafeței. Aplicarea unei șape autonivelante nu necesită abilități speciale, așa că puteți refuza ajutorul unui maestru.

Important: stratul finit trebuie să se usuce complet. Cât timp durează depinde de proprietățile compoziției. Aceste informații pot fi găsite pe ambalajul cu amestecul.

Reparatie apartamentelor in Moldova – Remontexpert.mdЗаказать услугу
Оформите заявку на сайте. Наш менеджер свяжется с вами для уточнения деталей.