Planifică renovarea unui apartament cu două camere

Planifică renovarea unui apartament cu două camere

Reparația începe întotdeauna cu o planificare atentă a acțiunilor și aspectul final al apartamentului. În ultima sarcină, designerul va acționa ca asistent. Există mai multe opțiuni pentru cooperarea cu un astfel de specialist:

Ordinea unui proiect de proiectare. Cel mai ieftin tip de lucrare, în care proprietarul va primi schițe ale interiorului fiecărei camere.

Comandați un proiect cu un model 3D. Acest serviciu vă va permite să creați un design detaliat, ale cărui elemente pot fi vizualizate în toate planurile.

Sprijin deplin. Cel mai potrivit tip de cooperare pentru acei proprietari de case care nu doresc să intre în profunzime în procesul de renovare. Designerul nu numai că va dezvolta proiectul, ci va ajuta și la achiziționarea materialelor de finisare, la comanda mobilierului și a decorului și, de asemenea, va monitoriza implementarea ideilor. Desigur, suportul complet va necesita costuri mari în numerar din partea proprietarului apartamentului.

Să nu credeți că implicarea unui designer în reparație îl va scuti complet de bătăi de cap pe proprietarul casei. Cel puțin, va trebui să vă decideți asupra preferințelor pentru a vă exprima corect dorințele. Și după primirea proiectului finalizat, va fi necesar să selectați maeștrii care îl vor implementa. Verificarea tehnică a muncii lor va cădea, de asemenea, pe umerii proprietarului, deoarece proiectantul va fi responsabil doar pentru conformitatea spațiilor cu aspectul planificat.

Renovarea bugetară a unui apartament cu două camere nu presupune comandarea serviciilor unui designer. Nu trebuie să contactați un specialist chiar dacă intenționați să efectuați o reparație cosmetică simplă, fără bibelouri și modificări serioase.

Auto-dezvoltarea designului apartamentului

A face o aparență de proiect de design pe cont propriu nu este atât de dificil pe cât ar putea părea. În primul rând, ar trebui să vă formulați dorințele: decideți asupra stilului apartamentului și funcționalității spațiilor. În continuare, va trebui să studiați exemple de proiecte finalizate în rețea, să țineți cont de ideile bune, să salvați referințele.

Este convenabil să proiectați reparațiile viitoare pe hârtie. Pentru a pregăti un aspect detaliat al apartamentului, trebuie să cunoașteți caracteristicile exacte ale tuturor camerelor. Într-un proiect improvizat, merită desemnat:

  • Cablaj – prize pentru prize si intrerupatoare;
  • Reamenajare necesară – pereții despărțitori care necesită ridicare sau demolare, mutarea ușilor și instalațiilor sanitare;
  • Tipuri de materiale de finisare și scheme de culori;
  • Amplasarea mobilierului, luând în considerare dimensiunea;
  • Tipuri și locații de corpuri de iluminat;
  • Mici detalii de design.

Cu cât descrierea interiorului fiecărei camere este mai detaliată, cu atât va fi mai ușor să achiziționați materiale și să planificați succesiunea lucrărilor. Pe baza proiectului, se întocmește o estimare aproximativă a reparației, care va ajuta la compararea dorințelor proprietarului apartamentului cu capacitățile sale. Dacă bugetul nu vă permite să faceți toate modificările simultan, nu vă fie teamă să renovați camerele în etape – este mult mai ușor să faceți acest lucru într-un apartament cu două camere decât într-o odnushka sau studio.

Reparatie apartamentelor in Moldova – Remontexpert.mdЗаказать услугу
Оформите заявку на сайте. Наш менеджер свяжется с вами для уточнения деталей.